Salonvarer

HD Life StyleVi har i år fået disse produkter i vores sortiment, og vi er stolte over at kunne præsenterer HD Life Style.

Styling serien består af 16 unikke produkter, der er opdelt i to serier. De hvide produkter er mest til styling, hvor de sorte produkter er mere til finish.

Af de mest populære produkter, kan nævnes: Sea mist spray (saltvands spray), Wave defining fluid (krøllecreme med afstivning), Extra strong gel spray, Glossy Wax og Hairspray extreme.

Life Color Plus

Balanceret formulering betyder at man minimere forbruget af kemiske stoffer i farverne og derved minimere risikoen for en allergisk reaktion.

Farverne giver maksimal dække evne og holdbare farver, med fantastisk glans og beskyttelse af håret.

Naturlig solsikkekerne ekstrakt beskytter håret imod udefra kommende skadelig påvirkning fra sol, vind og vejr.

Resultatet er et mere glansfuldt og velplejet hår.


Macadamia

I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der findes overalt i området omkring det sydlige Stillehav, og de unikke og sjældne Argan frø, fra Nord Afrikas Berber region, har naturen givet os nogle af de mest gavnlige elementer for en sund hud og hår. Macadamia Natural Oil's produkter kombinerer disse meget næringsholdige olier af nødder med specielle blandinger fra naturens mest nærende planter, formuleret til at give den ultimative genopbyggelse og vedligeholdelse af håret.


Pure and Simple

DESIGN FRISØRERNE har verdenspremiere på de første produkter til professionelle frisører, der både har Svanemærket og Astma- Allergi Forbundets mærke. Pure & Simple har fået tildelt disse mærker efter at have gennemgået en lang række undersøgelser og tests.


Farmavita

Farmavita er et italiensk selskab oprettet i Milano i 1973 og har altid været beskæftiget med udvikling af professionel hårpleje. Farmavita er en dynamisk virkelighed konstant involveret i at sikre den bedste kvalitet af sine produkter. Farmavita opererer i over 40 lande og producerer parabenefri shampoo og conditioner. I serien findes også hårkure til alle typer hår. Farmavita laver også enkelte stylingprodukter.

Info:

Kontakt

Salon Design
Bente Schødts
Odensevej 20
5471 Søndersø
Tlf.: 64 89 11 36
Lukket onsdag og lørdag


Nyheder

MOBILEPAY

Da gebyrprisen på Mobilepay er steget en del, siger jeg nej tak til Mobilepay her i salonen.
Du kan betale med Visa, Mastercard eller kontanter.
Forkølelse / feber

Hvis I er forkølet/snottet/har feber vil jeg MEGET gerne, at I melder afbud, da jeg ikke vil smittes.Bente Schødts
Odensevej 20, 5471 Søndersø
Tlf.: 64 89 11 36
Lukket onsdag og lørdag