FotoLuk vindue   

Udskrift fra: www.salon-design.dk

Salonvarer
Udskriv denne side
HD Life StyleVi har i år fået disse produkter i vores sortiment, og vi er stolte over at kunne præsenterer HD Life Style.

Styling serien består af 16 unikke produkter, der er opdelt i to serier. De hvide produkter er mest til styling, hvor de sorte produkter er mere til finish.

Af de mest populære produkter, kan nævnes: Sea mist spray (saltvands spray), Wave defining fluid (krøllecreme med afstivning), Extra strong gel spray, Glossy Wax og Hairspray extreme.

» Klik her for at se mere
Life Color Plus

Balanceret formulering betyder at man minimere forbruget af kemiske stoffer i farverne og derved minimere risikoen for en allergisk reaktion.

Farverne giver maksimal dække evne og holdbare farver, med fantastisk glans og beskyttelse af håret.

Naturlig solsikkekerne ekstrakt beskytter håret imod udefra kommende skadelig påvirkning fra sol, vind og vejr.

Resultatet er et mere glansfuldt og velplejet hår.


Macadamia

I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der findes overalt i området omkring det sydlige Stillehav, og de unikke og sjældne Argan frø, fra Nord Afrikas Berber region, har naturen givet os nogle af de mest gavnlige elementer for en sund hud og hår. Macadamia Natural Oil's produkter kombinerer disse meget næringsholdige olier af nødder med specielle blandinger fra naturens mest nærende planter, formuleret til at give den ultimative genopbyggelse og vedligeholdelse af håret.

» Klik her for at se mere

Pure and Simple

DESIGN FRISØRERNE har verdenspremiere på de første produkter til professionelle frisører, der både har Svanemærket og Astma- Allergi Forbundets mærke. Pure & Simple har fået tildelt disse mærker efter at have gennemgået en lang række undersøgelser og tests.

» Klik her for at se mere

Farmavita

Farmavita er et italiensk selskab oprettet i Milano i 1973 og har altid været beskæftiget med udvikling af professionel hårpleje. Farmavita er en dynamisk virkelighed konstant involveret i at sikre den bedste kvalitet af sine produkter. Farmavita opererer i over 40 lande og producerer parabenefri shampoo og conditioner. I serien findes også hårkure til alle typer hår. Farmavita laver også enkelte stylingprodukter.

» Klik her for at se mere

Kontakt
Salon Design
Bente Schødts
Odensevej 20
5471 Søndersø
Tlf.: 64 89 11 36
Lukket onsdag og lørdag


Nyheder
Slut med tjek af Coronapas
I morgen d. 1.9 2021 skal jeg ikke mere se Coronapas eller negativ test. Dog håber jeg på at hverken....
» Læs mere
Corona og forkølelse
Hvis I er forkølet/snottet vil jeg MEGET gerne, at I melder afbud, da jeg ikke vil smittes. + selvfø....
» Læs mere
NU ÅBEN FOR TIDSBESTILLING I 2021
FRA 2021 SER MIN AREBJDSPLAN SÅDAN UD! I lige uger har jeg lukket om onsdagen og åben om fredagen. ....
» Læs mere
Video

» Klik her for at se en film fra salonen

Bemærk venligst at filmen åbner i nyt vindue - god fornøjelse :-)